Kennelen i Fjerritslev

to der er trætte efter en dags arbejde :)

Anders og Ditte holder til ude på landet, tæt ved Fjerritslev. Vi købte Horslevgård i 2019 fordi her var der plads til at vi kunne opdrætte hvalpe, sådan som vi synes. vi fik hurtigt lavet et stort hundehegn, der kan deles op i en "voksen" afdeling og en afdeling til hvalpe. Her kan hvalpene tumle udenfor i sikre rammer. Erna bliver vores første tæve der skal ha hvalpe. Men Anders har altid været med på sidelinjen hos hans forældre, når der var hvalpe på gården. 

Pt har vi Ronja og Selma som vi har overtaget på en pensionistordning fra Henning. Og så har vi Erna der skal starte i avlen i år. 

I hverdan er vores hunde nogle dejlige piger, der fungerer som familiehunde. Med musejagter, tiggen ved spisebordet og alle fire ben i vejret i sofaen. Derudover bruger Anders megen tid og energi til, at både lave sporkonkurrencer og også træne/stille vores egne hunde til sporprøver. De bliver også alle tre brugt i drivjagter. Ditte er så småt begyndt at snuse lidt til noget nosework arbejde med Selma. Men det er på et helt nybegynder niveau endnu. Alt i alt er det hunde der kan arbejde når de skal det, men også afslappede hunde der kan snorke om kap med selv de bedste. 

Er i interesseret i at opleve vores hunde i virkeligheden, så er i altid velkommen til at kontakte os.

Kristian Leth Trampedach 19.03.2021 14:37

Hej Anders!
Jeg har været skrevet op til en sort tævehvalp hos dine forældre. Idet jeg stod sidst på listen har de henvist til dig,

Nyeste kommentarer

08.08 | 09:16

Hejsa. Jeg kunne godt tænke mig at blive skrevet op til en hvalp 2023 (såfre...

15.07 | 10:18

Hej Morten. Vi har desværre ikke flere tævehvalpe ledige pt. Men du er vel...

12.07 | 20:03

Hej. Jeg er intraseret i en tæve hvalp. Har i flere tilbage? Mvh Morten

08.04 | 09:22

Hej,,, en pris på en hanlab venlig hilsen Lars