Seneste nyt

Hvalpekassen er tom!

Så er dette års hvalpe flyttet hjemmefra, og vi skriver gerne nye hvalpekøbere op til kommende kuld i 2023. Er i nysgerrige på mere om dagligdagen i kennelen, eller vil i møde vores hunde. Så er i mere end velkommen til at kontakte enten Henning eller Anders. I kan også følge os på facebook, siden hedder kennel Kjærskov.

Små nye lakridshvalpe i fødekassen

Erna har været på stævnemøde med Kennel Melicmark's Annual Poker Star (i daglig tale Løjser). Og nu har hun født 9 flotte hvalpe , Torsdag den 17/6. 3 piger og 6 drenge.  Dvs de er rejseklare Torsdag i uge 32. Dette kuld er Erna's andet kuld og hun er bare en kærlig og omsorgsfuld mor. Læs mere om Erna i hendes afsnit i menuen.

Løjser er en flotter fyr med selvtilliden i orden. Han bor til dagligt i Greve og har været med på herregårdsjagter og div markprøver. Han stammer fra en højt præmieret tævelinje. Løjser har avlet flere champions både indenfor udstilling, markprøver og schweissprøver.

Er i interesseret i en hvalp efter Erna er i velkommen til at rette henvendelse til Anders (kontaktoplysninger finder i under velkommensiden aller nederst her på hjemmesiden) 

Tyra venter hvalpe <3

Smukke dejlige Tyra venter et nyt kuld hvalpe sammen med Sostarck's Rebus med forventet fødsel omkring 10 April. 2022. Er du interesseret i en hvalp efter Tyra og Rebus er du velkommen til at kontakte Henning. 

Erna og Rebus har fået hvalpe!

 Fredag den 11/6 fødte Erna hendes første kuld hvalpe. Det blev til 5 hanner og en enkelt tæve. 

Er du interesseret i en hvalp efter Erna ved de næste kuld, er du velkommen til at kontakte Anders på telefonen (efter kl 17) eller på mail. Du finder kontaktinformationerne her

Nyt medlem af familien

Kjærskov Sisto´s Alma - nyeste medlem af familien

Kjærskov Sisto´s Alma er nyeste medlem af kennelfamilien og bor til daglig hos Henning. Alma er hvalp efter Kjærskov Black Tyra og Thirsgaards Final Match (kaldet Sisto). Hun er en nysgerrig og kærlig lille hvalp. Alma er lærenem og har mod på at opleve en masse nyt.

Morten Rasmussen 12.07.2022 20:03

Hej. Jeg er intraseret i en tæve hvalp. Har i flere tilbage?
Mvh Morten

Ditte og anders 15.07.2022 10:18

Hej Morten. Vi har desværre ikke flere tævehvalpe ledige pt. Men du er velkommen til at ringe til enten Henning eller Anders hvis du gerne vil skrives op til en

Lars lænkholm 08.04.2021 09:22

Hej,,, en pris på en hanlab venlig hilsen Lars

Nyeste kommentarer

08.08 | 09:16

Hejsa. Jeg kunne godt tænke mig at blive skrevet op til en hvalp 2023 (såfre...

15.07 | 10:18

Hej Morten. Vi har desværre ikke flere tævehvalpe ledige pt. Men du er vel...

12.07 | 20:03

Hej. Jeg er intraseret i en tæve hvalp. Har i flere tilbage? Mvh Morten

08.04 | 09:22

Hej,,, en pris på en hanlab venlig hilsen Lars